Lees de reacties van onze tevreden klanten

Collaer-Wouters (Veltem-beisem)
10/08/2016
Op 16.07 vierden wij onze gouden bruiloft bij jullie,en zoals steeds "voortreffelijk" Iedereen was in zijn nopjes en tevreden.Tot binnenkort.
Puttemans-Stuyck (Bertem)
28/05/2016
Op 5/5 vierden we bij jullie de 1e communie van onze zoon en het was zoals steeds tot in de puntjes in orde. Overheerlijk eten, mooie tafels, supervriendelijke bediening.
Graag tot snel voor een volgende feest! Bedankt!
Karlien Maes (Pellenberg)
23/05/2016
Op 8 mei gaven wij een communiefeest voor onze zoon en zijn nichtje in jullie zaal. Het was gewoonweg fantastisch: mooi aangeklede zaal en tuin, zeer lekker en vezorgd buffet met voor ieder wat wils, en wat wij ook zeer apprecieerden was de kindvriendelijkheid. Onze gasten waren onder de indruk. Wat ons betreft komen we zeker nog eens terug naar jullie als we iets te vieren hebben want voor ons bieden jullie de beste prijs kwaliteit van he Leuvense. Karlien
Vandamme - Gevers (Diegem)
21/05/2016
Beste Albert en ILze,

Iedereen uiterst tevreden en allen hebben genoten van het overheerlijke eten en niet te vergeten het personeel correct en heel vriendelijk Proficiat wij hebben een mooi 50-jarig jubileum gehad een om niet te vergeten vriendelijke groeten en een dikke dikke MERCI Christel en Louis
Van Eycken-Debontridder (3060 Bertem)
25/04/2016
Beste Albert en Ils,
Ter gelegenheid van onze gouden bruiloft hebben wij in uw feestzalen ten volle kunnen genieten van een subliem en fijn koud- en warm buffet, alsook het dessertenbuffet.
Onze genodigden hebben u met zijn allen geprezen voor het lekkere eten.
Ook DJ Dirk moeten wij feliciteren voor de prachtige muziek en ambiance die hij gemaakt heeft.
Voor alles dikke proficiat en dank u.
Liliane en Luc
Tossyn-Van Steyvoort (Wijgmaal-Leuven)
20/04/2016
correctie : bertembos ipv Bertem.
Tossyn-Van Steyvoort (Wijgmaal-Leuven)
20/04/2016
Op zondag 17 april genoten we van een heerlijk feestje in Bertem ter ere van onze 40e huwelijksverjaardag. We kregen een zeer vriendelijke ontvangst, mooie tafelschikking en vooral buitengewoon lekker eten. Kortom perfect. Bediening heel verzorgd en vriendelijk. Voor herhaling vatbaar.
Rita en Eddy
Stuyck (Moorselsteenweg 91, sterrebeek)
24/03/2016
Op 12 maart 2015 genoten wij van een heerlijk etentje in de feestzaal van Bertembos. Het was fijn voorgesteld: lekkere hapjes met drank, soep, hoofdgerecht en dessert lieten zich echt smaken en de wijnen waren lekker. De bediening verliep heel vlot en vriendelijk.j Wij komen zeker terug. Oprechte groeten. Stuyck- Verdeyen Lieve en Willy
DE BONDT-BEYNS (3060 Berterm)
01/03/2016
Beste Mevrouw en Mijnheer,

Hartelijk bedankt voor de inzet van gans jullie ploeg om ons Gouden Bruiloft feest vlekkeloos en prachtig te laten verlopen!!!
Alles verliep rustig en efficiƫnt. De inzet en vriendelijkheid van jullie ganse ploeg was een bijzonder aangename ervaring!
De maaltijd,de drank en de keurige dienst waren prima!
Proficiat en dank aan iedereen!
Wij zullen jullie zaak zeker aanprijzen bij vrienden en kennissen!

Zeer hartelijk!
Marie-Jeanne en Jos.
Wim Vanryckeghem (Everberg)
13/12/2015
Dit is de zoveelste keer dat wij mochten feesten in Bertembos. En opnieuw werd het een bijzonder leuke ervaring! 60 worden met een lekker en verzorgd diner en vervolgens een echte fuif is gewoon schitterend! Doe zo verder! Proficiat aan de hele ploeg van Bertembos! Wim & Annemarie

Laat ook een berichtje na in ons gastenboek