Lees de reacties van onze tevreden klanten

Linda & Mark (Linden (Lubbeek))
16/02/2023
Afgelopen zaterdag hebben we ons 25 jarig huwelijksfeest gegeven in Bertembos. Wat was dat een leuke en lekkere ervaring. Van begin tot einde was alles top verzorgd en de complimentjes blijven binnenkomen van onze gasten. Zowel jong als oud was erg opgetogen over de kwaliteit van het eten, de super professionele bediening en de gastvrijheid die we mochten ervaren. Een TOP-team daar bij Bertembos - jullie waren allemaal geweldig.
Familie Vanderdood (Overijse)
29/01/2023
Ons jaarlijks familiefeest op 21 januari ll. was tot in de puntjes verzorgd. Van de receptie tot het dessert hebben wij genoten van de gezellige ontvangst, het zeer verzorgd en lekker eten en een zeer vriendelijke en professionele bediening. Hartelijk dank aan Ilze , Albert en het ganse team.
Raymond en Alain
Lynn Bertels & Johan Verbraecken (Veltem-Beisem)
03/12/2022
Op 20-08-2022 vierden wij ons huwelijksfeest in Bertembos. Een echte aanrader! Zowel de begeleiding en bespreking vooraf, de inkleding van de zaal als het eten en de bediening waren helemaal top! Mede dankzij dit team van professionals met een passie voor hun vak, werd onze dag ééntje om nooit meer te vergeten.. Ook voor onze gasten was dit op en top genieten, en zij spreken hier tot op vandaag met veel lof over.
Een welgemeende dankjewel aan Ilze, Albert en het ganse team!!

Groetjes,
Lynn & Johan
Familie De Sutter - Droesbeke (Kouter 12, 3060 Bertem)
30/11/2022
Een gouden jubileumfeest dat alle genodigden achteraf met de mooiste superlatieven hebben beschreven! Wij kennen al lang de heerlijke keuken en de natuurlijke gastvrijheid van Feestzalen Bertembos en wisten dus dat je nooit teleurgesteld naar huis gaat. Hartelijk dank Albert, Ilze en het voltallig personeel!
Familie De Clercq-Bruggemans (Sint-Joris-Weert)
26/10/2022
Als de wijn en het eten super lekker is en bediening top
Wat kunnen we meer wensen in deze Corona tijden
Dank aan Ilze , Albert en hun personeel !
Vriendenkring Zenne & Zonien vzw (1653 Dworp)
19/10/2022
Beste Ilze en Albert,
Voor de 5e maal organiseerden wij het eetfestijn van onze vriendenkring in feestzaal Bertembos. Het was weer een fantastische avond, met heel lekker bereide schotels. De service was weeral, zoals iedere keer, op zijn best. Dikke merci voor de leuke avond die we dank zij jullie, en jullie team, mochten genieten.
René De Greef
Familie Vranken (Leuven)
14/10/2022
Wij zijn supertevreden over de ganse lijn: de tafelaankleding, de fijne en vriendelijke bediening en natuurlijk het zeer verzorgde en lekkere eten! De reacties van onze gasten waren dan ook unaniem positief We zullen jullie zeker aanbevelen, Dankjewel om van ons dubbel jubileumfeest een onvergetelijke dag te maken.
Marc, Annemie, Jos en Andrea
Hugo en yvette De Reu Vleminckx (Winksele)
02/10/2022
Super feest gehad,eten heel lekker.Bediening was top.
Johan & Wendy (Steenokkerzeel)
21/09/2022
Dankzij jullie goede service, heel lekker eten van hapjes tot dessertbuffet, konden wij genieten van een bijzonder huwelijksfeest 17/09/22. Dank je aan heel het team “Bertembos”.
Mona en Roger Simons - Singule (Vossem)
19/09/2022
Met een uitstel van 16 maanden ons gouden huwelijksjubileum gevierd bij jullie . Het was absoluut het wachten waard . Een gemoedelijke ontvangst , een piccobello bediening en een (h)eerlijke keuken . Als afsluiter een top dessertenbuffet . Bedankt Ilze en Albert en het ganse team

Laat ook een berichtje na in ons gastenboek