Lees de reacties van onze tevreden klanten

Guido Torrez en Bernadette Migchelsen (Huldenberg)
21/11/2019
Op 9 november 2019 hebben wij onze 70 ste verjaardag gevierd met de ganse familie samen met vrienden en buren. Het was gewoon schitterend: de kwaliteit van spijs en drank, de versiering van de zaal en de bediening. Alle deelnemers waren vol lof over het ganse gebeuren op een fantastische locatie!
Cludts Maurits-Woedstadt Lisette (Keerbergen)
26/10/2019
Een dikke proficiat Albert en Ilze voor het verzorgen van ons 50-jarig jubileum,alles was tiptop in orde het eten was super. Al onze gasten waren super tevreden.
Janssens-Geysels (Zaventem)
11/09/2019
Op zaterdag 31 augustus hebben wij de 80ste verjaardag gevierd van mijn man Rik. Het was een magnifiek feest. De receptie, buiten, was fantastisch. De vriendelijkheid van het personeel : om "u" tegen te zeggen. De tafelversiering top !Het menu - van begin tot het einde - overheerlijk. Onze gasten en wijzelf spreken er lof over en we zullen jullie zeker aanbevelen.
De eerlijke afrekening hebben we zeer gewaardeerd.
Bij een volgende gelegenheid komen we zeker terug.
Lydia Gysegom (Tourinnes-la-Grosse)
06/09/2019
Op Zaterdag 24 Augustus hebben wij bij Bertembos de 70ste huwelijks verjaardag van onze ouders en tegelijk de 90ste verjaardag van ons moeder gevierd. Een van de mooiste en beste feesent dat ik tot nu toe heb meegemaakt! Onze ouders hebben met volle teugen genoten! De reacties van de genodigden lagen in dezelfde lijn.Iedereen zei dat alles, de zaal en versiering, de presentatie, het onthaal, het eten van receptie tot koffie, de bediening, het personeel tot in de puntjes verzorgd was. Alles was super vers en super lekker. Heel professioneel maar gelijk ook heel gemoedelijk en relax. Albert, Ilze en jullie team, een hele dikke proficiat! Jullie verdienen een 'ster'! De datum voor volgend jaar is reeds gereserveerd.
Monique en jan (Boutersem)
15/07/2019
Beste Albert en Ilse , super dikke merci voor ons een geweldig feest te bezorgen met ons gouden jubileum.

Het onthaal ,receptie en het lekker eten was subliem
Jullie verdienen echt een “ GOUDEN STER “

Al onze gasten hebben genoten en wij natuurlijk ook.

Jan & Monique Costermans Gille
Guy en Anne-Marie (Heverlee)
12/07/2019
Mijn schoonmoeder werd honderd! Wij hadden het lumineuze idee dit te vieren in samenwerking met Feestzalen Bertembos: een overweldigend succes!
Proficiat Albert
Anita en GUY (Winksele Delle)
04/07/2019
Beste Albert en Ilse
Wij danken jullie en het ganse team voor het onvergetelijke feest voor ons 50jarig huweljk, van receptie tot de koffie en de bediening alles was top,wij hebben er van genoten.ook bedankt voor mij glutenvrij te koken en de DJ is een aanrader,de sfeer zat er direkt in,nog eens een DIKKE DANK JE WEL
Dupont - Vanhemelryck (WIJGMAAL)
01/07/2019
Wat een geweldig feest hadden we bij jullie ! Alles was tot in de puntjes verzorgd en het eten was super lekker !
Zeer vriendelijke bediening .
Al onze gasten waren zeer tevreden en wij natuurlijk ook .
Bedankt voor jullie inzet !

Astrid en Guido Dupont
jos en Nicole (Loonbeek)
30/06/2019
Wij danken jullie allen hartelijk voor het mooie feest ter gelegenheid van ons gouden huwelijk.
Verzorgd tot in de puntjes, heel lekker eten en drinken. Vriendelijke bediening en mooie locatie. Nog eens een dikke MERCI!
Iris & Robin (Bertem)
25/06/2019
Super geslaagd lentefeest van ons dochtertje Falke. Alles tip top in orde. We hebben echt GENOTEN. een dikke dank je wel.

Laat ook een berichtje na in ons gastenboek