Lees de reacties van onze tevreden klanten

Zilveren passer (Bertem)
02/02/2015
Lekker eten en drinken! Fijne ontvangst! Vriendelijke bediening! Iedereen van onze groep heeft ervan genoten! Hartelijk dank! Froukje en Elly en al de dames van onze Zilveren Passer groep!
Amerijckx Dirk (Zaventem)
02/02/2015
Sinds een paar jaar houden we ons jaarlijks familiefeest in Bertembos. Altijd is alles tot in de puntjes verzorgt. Gezellige zaal, uitstekende menu's, bijzonder vriendelijk en behulpzaal personeel. Een "must" voor een geslaagd feest.
Ik kijk alvast weer uit naar volgend jaar ! :-D
Van Roey Luc (Heverlee)
19/01/2015
Ons jaarlijks familiefeest hebben we dit jaar in Bertembos gevierd. Het was super : voorafgaandelijk contact en bespreking, en perfect ondanks de speciale "dieet"-eisen voor een paar deelnemers.
Van jong (1 jaar) tot "oud" (92 jaar)... iedereen heeft het enorm geapprecieerd, bediening, vriendelijkheid, kwaliteit, leuk voor de kinderen ook, enfin alles ! Dank aan iedereen, en beste voor 2015 ! Luc. !
Deneus (Veltem-Beisem)
07/01/2015
Voor de eerste maal ging ons jaarlijks familiefeest door in Bertembos waarover wij alleen lof kunnen spreken :
gemakkelijk kontakt,
vriendelijk onthaal,
uitstekende keuken,
vlotte en professionele bediening.
Met onze dank en beste wensen voor 2015.
Marijke Das (Oud-Heverlee )
08/12/2014
Bedankt alle mensen van BERTEMBOS die van onze 40ste huwelijksverjaardag gisteren een onvergetelijke feest gemaakt hebben.
Wij zagen enkel heel tevreden gezichten. Jullie ontvangst, mooi versierde zaal in de kerstsfeer, lekkere gerechten en wijn. Kortom het was af, tip top dik in orde!!!
Wij komen heel graag terug voor een volgende gelegenheid.
DANK U WEL.

Marijke en Eddy Timmermans Das
Gusje en Piet DOUREE-VERPOELT (SCHOTEN)
20/10/2014
Ons feest, na 50 jaar samen gebleven te zijn, benaderde de PERFECTIE.Dus gaan wij aan Bertembos zeker blijven denken als zich mogelijk volgende feesten aandienen...
DANK en PROFICIAT AAN JULLIE ALLEN! Gusje en Piet
Van Erps-Van Roey (Kortenberg)
22/09/2014
Wij wensen jullie te bedanken omdat jullie ons gouden huwelijksjubileum formidabel hebt doen slagen. Alles was perfect in orde, zowel de keuken als de bediening. Onze genodigden waren allemaal zeer tevreden en we hebben een 10 op 10 gekregen. Doe zo voort.
Hartelijk bedankt. Jeannine en Fons
BREES F en J. (HERENT)
21/09/2014
voor de zo veelste keer hebben we beroep gedaan op jullie talent.Het eten de bediening waren weer super.jullie zijn twee lieve bekwame mensen .nogmaals dank aan Ilze van onze kleine kapoen Stijn voor je vriendelijkheid. tot ZIENS.en nog BEDANKT. Francois en Jeannine.
Luyckx-Lamber (Brussel - Etterbeek)
27/08/2014
In 2007 vierden we de 70-ste verjaardag van Hector bij jullie. Het was een prachtig feest. Daarom kozen we opnieuw voor Bertembos om ons gouden jubileum te vieren.
En 09 augustus was opnieuw een schot in de roos.
Iedereen was vol lof over het zeer lekkere eten en de vlotte bediening. Doe zo voort en bij een volgende gelegenheid, komen we zeker terug.
Nogmaals bedankt
Hector en Lea Luyckx-Lamber
lorent-craessaerts (moorsel-tervuren)
24/08/2014
Bedankt voor het vriendelijke en warme onthaal,zeer goede bediening en lekker eten,ter gelegenheid van ons gouden jubileum.Iedereen was zeer tevreden,hoe kan het ook anders met zo'n service!BEDANKT dirk en marie!

Laat ook een berichtje na in ons gastenboek