Lees de reacties van onze tevreden klanten

Vandamme - Gevers (Diegem)
21/05/2016
Beste Albert en ILze,

Iedereen uiterst tevreden en allen hebben genoten van het overheerlijke eten en niet te vergeten het personeel correct en heel vriendelijk Proficiat wij hebben een mooi 50-jarig jubileum gehad een om niet te vergeten vriendelijke groeten en een dikke dikke MERCI Christel en Louis
Van Eycken-Debontridder (3060 Bertem)
25/04/2016
Beste Albert en Ils,
Ter gelegenheid van onze gouden bruiloft hebben wij in uw feestzalen ten volle kunnen genieten van een subliem en fijn koud- en warm buffet, alsook het dessertenbuffet.
Onze genodigden hebben u met zijn allen geprezen voor het lekkere eten.
Ook DJ Dirk moeten wij feliciteren voor de prachtige muziek en ambiance die hij gemaakt heeft.
Voor alles dikke proficiat en dank u.
Liliane en Luc
Tossyn-Van Steyvoort (Wijgmaal-Leuven)
20/04/2016
correctie : bertembos ipv Bertem.
Tossyn-Van Steyvoort (Wijgmaal-Leuven)
20/04/2016
Op zondag 17 april genoten we van een heerlijk feestje in Bertem ter ere van onze 40e huwelijksverjaardag. We kregen een zeer vriendelijke ontvangst, mooie tafelschikking en vooral buitengewoon lekker eten. Kortom perfect. Bediening heel verzorgd en vriendelijk. Voor herhaling vatbaar.
Rita en Eddy
Stuyck (Moorselsteenweg 91, sterrebeek)
24/03/2016
Op 12 maart 2015 genoten wij van een heerlijk etentje in de feestzaal van Bertembos. Het was fijn voorgesteld: lekkere hapjes met drank, soep, hoofdgerecht en dessert lieten zich echt smaken en de wijnen waren lekker. De bediening verliep heel vlot en vriendelijk.j Wij komen zeker terug. Oprechte groeten. Stuyck- Verdeyen Lieve en Willy
DE BONDT-BEYNS (3060 Berterm)
01/03/2016
Beste Mevrouw en Mijnheer,

Hartelijk bedankt voor de inzet van gans jullie ploeg om ons Gouden Bruiloft feest vlekkeloos en prachtig te laten verlopen!!!
Alles verliep rustig en efficiƫnt. De inzet en vriendelijkheid van jullie ganse ploeg was een bijzonder aangename ervaring!
De maaltijd,de drank en de keurige dienst waren prima!
Proficiat en dank aan iedereen!
Wij zullen jullie zaak zeker aanprijzen bij vrienden en kennissen!

Zeer hartelijk!
Marie-Jeanne en Jos.
Wim Vanryckeghem (Everberg)
13/12/2015
Dit is de zoveelste keer dat wij mochten feesten in Bertembos. En opnieuw werd het een bijzonder leuke ervaring! 60 worden met een lekker en verzorgd diner en vervolgens een echte fuif is gewoon schitterend! Doe zo verder! Proficiat aan de hele ploeg van Bertembos! Wim & Annemarie
Vanderzeypen E. - Koekelbergh M. (Vossem (Tervuren))
03/12/2015
Langs deze weg willen we jullie en het ganse team van Bertembos bedanken voor het zeer lekkere eten,de wijnen en de bediening waren van uitstekende kwaliteit.De perfecte bediening en de gezellige vriendelijke sfeer van jullie allemaal.Bedankt voor het prachtig feest voor onze 40ste huwelijksverjaardag.Wij zouden zeggen voor herhaling vatbaar.
N.B. : Voor een bordje groot of klein moet ge bij Ilze & Albert zijn in Bertembos.

En nogmaals bedankt
Mia & Evrard
vande Broek-Charlier (Overijse)
03/11/2015
Op 24 oktober 2015 vierden wij onze vijftigste huwelijksverjaardag. Onze vrienden raadden ons de feestzalen Bertembos aan en dat werd meteen een grote meevaller. Hun grote professionaliteit zorgden voor fijn en lekker eten, goede wijnen en een zeer vriendelijke bediening.
Daarom een grote dank een Ilze en Albert.
Wij komen zeker terug.
Ghislaine Charlier en Hugo vande Broek.
De Greef René (Dworp)
21/10/2015
Hallo Ilze en Albert, reeds voor de 4e keer komen wij met de vriendenkring van Electrabel feesten in Bertembos. Steeds heb ik de week na het feest heel wat werk om alle lovende berichten over het feest te beantwoorden. Van de 60 aanwezigen zijn er zeker een 20-tal die me deze keer weer hebben gemaild hoe leuk ze de avond vonden. Het eten, de wijnen en de bediening waren weer van uitstekende kwaliteit, zoals voorgaande jaren.
Een dikke proficiat aan de ganse Bertembos-ploeg !!!

Laat ook een berichtje na in ons gastenboek