Lees de reacties van onze tevreden klanten

LUC BERTHELS (BERTEM)
29/04/2015
Ons familiefeest van 26 april was top ! Lekker eten en drinken in een gezellig kader. Super eten en uitstekende bediening. Tot volgend jaar !
Pi (Hever)
20/04/2015
Mijn ouders vierden hun veertigjarig jubileum in Bertembos op 19 april 2015. Het eten was bijzonder lekker en het personeel buitengewoon vriendelijk en attent. Proficiat aan het hele team, jullie hebben wezenlijk bijgedragen aan deze prachtige dag voor mijn ouders en hun vrienden.
René Kumli (1970 Wezembeek-Oppem)
11/02/2015
Op 6 februari 2015 waren wij met 15 collega's in het Bertembos te
gast.
Iedereen was met eten en service
zeer tevreden. PROFICIAT!
Zilveren passer (Bertem)
02/02/2015
Lekker eten en drinken! Fijne ontvangst! Vriendelijke bediening! Iedereen van onze groep heeft ervan genoten! Hartelijk dank! Froukje en Elly en al de dames van onze Zilveren Passer groep!
Amerijckx Dirk (Zaventem)
02/02/2015
Sinds een paar jaar houden we ons jaarlijks familiefeest in Bertembos. Altijd is alles tot in de puntjes verzorgt. Gezellige zaal, uitstekende menu's, bijzonder vriendelijk en behulpzaal personeel. Een "must" voor een geslaagd feest.
Ik kijk alvast weer uit naar volgend jaar ! :-D
Van Roey Luc (Heverlee)
19/01/2015
Ons jaarlijks familiefeest hebben we dit jaar in Bertembos gevierd. Het was super : voorafgaandelijk contact en bespreking, en perfect ondanks de speciale "dieet"-eisen voor een paar deelnemers.
Van jong (1 jaar) tot "oud" (92 jaar)... iedereen heeft het enorm geapprecieerd, bediening, vriendelijkheid, kwaliteit, leuk voor de kinderen ook, enfin alles ! Dank aan iedereen, en beste voor 2015 ! Luc. !
Deneus (Veltem-Beisem)
07/01/2015
Voor de eerste maal ging ons jaarlijks familiefeest door in Bertembos waarover wij alleen lof kunnen spreken :
gemakkelijk kontakt,
vriendelijk onthaal,
uitstekende keuken,
vlotte en professionele bediening.
Met onze dank en beste wensen voor 2015.
Marijke Das (Oud-Heverlee )
08/12/2014
Bedankt alle mensen van BERTEMBOS die van onze 40ste huwelijksverjaardag gisteren een onvergetelijke feest gemaakt hebben.
Wij zagen enkel heel tevreden gezichten. Jullie ontvangst, mooi versierde zaal in de kerstsfeer, lekkere gerechten en wijn. Kortom het was af, tip top dik in orde!!!
Wij komen heel graag terug voor een volgende gelegenheid.
DANK U WEL.

Marijke en Eddy Timmermans Das
Gusje en Piet DOUREE-VERPOELT (SCHOTEN)
20/10/2014
Ons feest, na 50 jaar samen gebleven te zijn, benaderde de PERFECTIE.Dus gaan wij aan Bertembos zeker blijven denken als zich mogelijk volgende feesten aandienen...
DANK en PROFICIAT AAN JULLIE ALLEN! Gusje en Piet
Van Erps-Van Roey (Kortenberg)
22/09/2014
Wij wensen jullie te bedanken omdat jullie ons gouden huwelijksjubileum formidabel hebt doen slagen. Alles was perfect in orde, zowel de keuken als de bediening. Onze genodigden waren allemaal zeer tevreden en we hebben een 10 op 10 gekregen. Doe zo voort.
Hartelijk bedankt. Jeannine en Fons

Laat ook een berichtje na in ons gastenboek