Lees de reacties van onze tevreden klanten

rene van sandvoet -mariette verhoeven (boortmeerbeek)
23/07/2014
Beste Albert en Ilze

Bedankt voor het geweldige feest, ter gelegenheid van ons gouden huwelijksjubileum, dat we in jullie feestzaal mochten beleven. Het eten was uitstekend, vriendelijke en vlotte bediening, alles was perfect in orde, en de reacties van onze gasten waren zeer lovend.Onze felicitaties , dank en waardering aan het ganse team.
Voor herhaling vatbaar !!!
Rene en Mariette
Verdeyen -Joris (Wilsele)
21/07/2014
Bedankt voor het geweldige feest dat we in jullie feestzaal mochten beleven. Het eten, de bediening, de zaal, alles was perfect in orde.
Philemon en Nicole
Benny en Elien (Bertem)
11/07/2014
Albert, Ilze
We willen jullie nogmaals bedanken voor ons zeer geslaagd huwelijksfeest op 5 juli 2014. De reacties van onze gasten op het eten waren zeer lovend. Ook de bediening was echt top! Dankjewel

Wij zien jullie alvast graag terug op een volgend feest bij jullie.

Groetjes
Lions Club 'hertog Jan' (Kortenberg)
04/07/2014
Beste Albert en ganse team,
Ik wil toch nog eens wat formeler reageren na onze 200% geslaagde Ladiesnight van onze Club, 'Hertog Jan'. Wat op het bord kwam werd echt de hemel ingeprezen: de babykreeftjes waren S U B L I E M. En het Pata Negra-haasje was ook verrukkelijk.
Maar ook onze maandelijkse dinner-vergaderingen worden erg geapprecieerd , met een speciale vermelding voor, de 'bouillabaise'die je ons bereidde.
Ook voor volgend werkjaar zullen we bijzionder graag komen genieten van je culinaire hoogstandjes en je infrastructuur. Is het geen 20 jaar dat jullie bestaan? Bij die gelegenheid wenst de ganse Club jullie alle geluk toe voor een succesvolle toekomst. Wij hopen verder op een vruchtbare samenwerking in de lijn van NU...
Julien Piot,
Namens Lions Club 'Hertog Jan' , Kortenberg.


.................................................................
Martine-van overmeeren (Zaventem)
17/06/2014
Bedankt voor het geslaagd feest.het was super , lekker eten .het was klasse. Goede professionele bediening bedankt Albert, Ilse en het personeel.
Van Aerschot -Neeckx (Steenokkerzeel)
01/06/2014
Het was een feest om niet te vergeten,het eten was uitstekend.Een dikke proficiat voor het personeel in de keuken.Ook was het personeel in de zaal heel beleeft.We kunnen jullie zeker aan prezen aan iedereen.En wensen u zeker nog veel geluk met jullie zaak.En wie weet tot bij een volgende gelegenheid.Victor & Elisa
Patrick (Steffisburg (CH))
28/05/2014
Waren op paaszaterdag bij jullie om mijn verjaardag te vieren. Alles was perfekt, een warm onthaal, een perfekte bediening en heel lekker eten.
Hartelijk dank voor alles.
cindy (Wijgmaal)
22/05/2014
Op 18 mei 2014 vierden wij de eerste communie van onze dochter Kiara bij jullie. Het was een super gezellig en SUPER lekker feest ! Bedankt voor het lekkere eten en de vriendelijke bediening. Kiara , Cindy en Johan
Labo bacteriologie (Uz Gasthuisberg)
22/03/2014
Dankjewel voor het geslaagde pensioneringsfeest dat wij op zaterdag 15 maart bij jullie vierden. Het eten was superlekker en zeker voldoende, ook de bediening verliep vlot en het personeel was zeer vriendelijk. Absoluut een aanrader, wij komen zeker nog terug bij een volgende gelegenheid!
Herman Denoo (Winksele)
06/02/2014
Op 01/02/14 vierden we er ons familie- nieuwjaarsfeest.
Wat smaakten we?
- deskundig advies bij de menukeuze
- een rustige verzorgde fijne receptie met aandacht voor elke gast (kind en volwassene)
- een heel lekkere maaltijd
- een perfecte bediening met humor erbij
- een kindvriendelijke opstelling

Ik mag dat voor de familie om de vijf jaar organiseren. (wij zijn met z'n vijven die om beurt ergens organiseren...)Zodoende komen we pas om de vijf jaar. Dit was de tweede keer. Ik zou het liefst ieder jaar hier komen.
Dank Ilse, Albert en personeel.

Laat ook een berichtje na in ons gastenboek