Lees de reacties van onze tevreden klanten

Fam. Blockx (Wilsele)
09/06/2015
Bedankt Albert en Ilze voor het zeer geslaagde communiefeest van onze dochter Silke . Alles was tot in de puntjes verzorgd en natuurlijk ook zeer lekker .wij kregen hierover vele complimenten van onze gasten , daarom willen wij die langs deze weg aan u doorgeven want jullie en het ganse team hebben hier hard voor gewerkt !!! nogmaals bedankt en wij komen zeker nog terug als we nog eens iets te vieren hebben !
Pol & Marguerite (3071 Erps-Kwerps)
08/06/2015
Het was bijzonder goed.
Bedankt.
Wij komen nog terug.
Weltens Lieve (Sint Katelijne Waver)
01/06/2015
Bedankt voor het prachtige feest (60 j huwelijksjubileum van mijn ouders Mathieu en Elza Weltens-Stals). Het eten was perfect ! Oprechte dank ook voor de zeer vriendelijke en perfecte bediening .Echt klasse ! We hebben ook heel erg genoten van de receptie in jullie prachtige tuin. Nog een extra dikke merci vanwege mijn ouders. Wij maken reclame bij onze familie en vrienden
Tanja De Caluwé - KBC Bank NV (Brussel)
06/05/2015
Dag Albert,

Ik wou jullie nog graag bedanken voor de zeer professionele organisatie van onze workshops. We hebben veel mooie reacties ontvangen van onze klanten.
De nieuwe lunchformule is zeker geslaagd en het feit dat de klanten en onze collega’s ’s middags even buiten in de tuin konden, werd zeer geapprecieerd.

We kijken al uit naar onze volgende sessie in oktober.

Nog een fijne dag.

Met vriendelijke groeten,
Tanja De Caluwé - KBC Bank NV
Trade Finance Dept
Erika De Greeff (Meerbeek)
05/05/2015
Zondag 3 mei hebben we de Plechtige Communie van onze jongste dochter gevierd. Zoals steeds was dit weer zeer geslaagd : super lekker eten, vriendelijke bediening, hartelijke ontvangst, kindvriendelijk,... We zijn reeds jaren vaste klant;-)!
Paul en Godelieve Vanlinthout (Oud-Heverlee)
04/05/2015
De viering van ons 50-jarig huwelijksjubileum op 25 april was dankzij het heel lekkere eten en de vriendelijke en attente bediening waar jullie voor zorgden een heel geslaagd feest. We hebben jullie aangeprezen aan familie en kennissen! Paul & Godelieve
familie Rumbaut-Craeynest (Lovenjoel)
30/04/2015
Op 19 april vierden we ons 40jarig huwelijksjubileum met onze 6 kinderen,6 schoonkinderen, 11 kleinkinderen, 96 jarige moeder, broers, zussen, familie en beste vrienden
Het feest was perfect, de zon was van de partij, het eten , de vriendelijke bediening, de zaalaccomodatie ,alles was tiptop in orde en wij kregen dan ook alleen maar lovende reacties! Een dikke pluim voor jullie en tot een volgende gelegenheid! Paul&Geertje Rumbaut
LUC BERTHELS (BERTEM)
29/04/2015
Ons familiefeest van 26 april was top ! Lekker eten en drinken in een gezellig kader. Super eten en uitstekende bediening. Tot volgend jaar !
Pi (Hever)
20/04/2015
Mijn ouders vierden hun veertigjarig jubileum in Bertembos op 19 april 2015. Het eten was bijzonder lekker en het personeel buitengewoon vriendelijk en attent. Proficiat aan het hele team, jullie hebben wezenlijk bijgedragen aan deze prachtige dag voor mijn ouders en hun vrienden.
René Kumli (1970 Wezembeek-Oppem)
11/02/2015
Op 6 februari 2015 waren wij met 15 collega's in het Bertembos te
gast.
Iedereen was met eten en service
zeer tevreden. PROFICIAT!

Laat ook een berichtje na in ons gastenboek