Lees de reacties van onze tevreden klanten

cindy (Wijgmaal)
22/05/2014
Op 18 mei 2014 vierden wij de eerste communie van onze dochter Kiara bij jullie. Het was een super gezellig en SUPER lekker feest ! Bedankt voor het lekkere eten en de vriendelijke bediening. Kiara , Cindy en Johan
Labo bacteriologie (Uz Gasthuisberg)
22/03/2014
Dankjewel voor het geslaagde pensioneringsfeest dat wij op zaterdag 15 maart bij jullie vierden. Het eten was superlekker en zeker voldoende, ook de bediening verliep vlot en het personeel was zeer vriendelijk. Absoluut een aanrader, wij komen zeker nog terug bij een volgende gelegenheid!
Herman Denoo (Winksele)
06/02/2014
Op 01/02/14 vierden we er ons familie- nieuwjaarsfeest.
Wat smaakten we?
- deskundig advies bij de menukeuze
- een rustige verzorgde fijne receptie met aandacht voor elke gast (kind en volwassene)
- een heel lekkere maaltijd
- een perfecte bediening met humor erbij
- een kindvriendelijke opstelling

Ik mag dat voor de familie om de vijf jaar organiseren. (wij zijn met z'n vijven die om beurt ergens organiseren...)Zodoende komen we pas om de vijf jaar. Dit was de tweede keer. Ik zou het liefst ieder jaar hier komen.
Dank Ilse, Albert en personeel.
Paula (Heverlee)
05/12/2013
Op 26/10/2013 vierde ik mijn 65e verjaardag met vrienden en familie. Het was een fantastisch feest.Zeer lekker eten, een zeer goede bediening, zeer vriendelijk ook het personeel. Een dikke pluim voor de chef en iedereen in de keuken en al het personeel. Zo er nog gevierd moet worden is er maar één adres : BERTEMBOS. Nogmaals mijn dank en waardering. Paula
ward rom (oud-heverlee)
29/10/2013
betreft diamantenfeest: 5/10/2013 Feest was onberispelijk en stijlvol. Bedankt in ons beider naam en ook in naam van alle onze genodigden. ward & maria rom- evers
Jeannine & Roland (Tervuren)
27/09/2013
15 september 2013 blijft in ons geheugen als een uitermate geslaagd gouden huwelijksjubileum. Eten, bediening, eigenlijk alles was fantastisch, waarvoor onze dank en waardering.
Mimi en Pierre (Erps-Kwerps)
29/08/2013
Op zondag 4 augustus vierden wij onze Gouden Bruiloft. Als naar gewoonte vertrouwden we dit gebeuren toe aan Albert, Ilze en hun medewerkers die er weer in geslaagd zijn voor een schitterend feest te zorgen waar we met veel plezier zullen aan terugdenken. Niets was hun te veel, steeds met de glimlach en alles tot in de puntjes. Met een dankbaar hart zijn we 's avonds huiswaarts gekeerd. Proficiat en tot een volgende gelegenheid. Pierre en Mimi Bruyninckx -Poels.
De Cree Hilda (Zaventem)
26/07/2013
Op 8 augustus 2012 vierden wij de 90 jaar van ons mama.Wij wisten van de vorige keren dat alles tot in de perfectie geregeld was. Ook dit keer hebben wij een zeer fijne dag gehad. Lekker eten vriendelijke bediening alles erop en eraan. Tot een volgende keer. Proficiat!!!!
thienpont marc (kortenberg)
10/07/2013
Bedankt voor het zeer aangename feest en bijzonder lekker eten dat verdient een pluim en (ster).Ook bedankt aan het team die hun werk zeer aangenaam en humorvol deden;
Sandra (Vilvoorde)
07/07/2013
Voor het eerst feestje meegemaakt op deze mooie, rustige, in het groen gelegen locatie. Gezellige en mooi aangeklede zaal met aanpalende tuin. Het eten was verrukkelijk, de bediening top. Een aanrader!

Laat ook een berichtje na in ons gastenboek