Lees de reacties van onze tevreden klanten

Godelieve Hofkens (Oostduinkerke)
01/08/2017
Beste Ilze en Albert, Bij deze willen wij jullie bedanken voor het perfecte en verzorgde feest op 1 juli ter gelegenheid van ons huwelijksjubileum. Het eten was super en de bediening en vriendelijkheid van de kelners was top. Iedereen was vol lof!!!
Hartelijk bedankt !
Godelieve en Gilbert, Oostduinkerke
familie Walrave (Herent)
31/07/2017
Aan het Bertembos-team,

bedankt voor het overheerlijke eten, de perfecte bediening en de feestelijke sfeer bij ons zilveren huwelijksjubileum op 30 juni 2017. Wij hebben van al onze gasten zeer lovende commentaren ontvangen.
Nogmaals hartelijk dank! Groetjes van Greet en Johan.
familie Borgez (Erps-Kwerps)
30/07/2017
Beste Ilze en Albert en jullie volledige team,
wij bedanken jullie allen van harte voor de tot in de puntjes verzorgde huwelijksfeesten van onze zoon in juni 2016 en van onze dochter in juli 2017.
Zowel receptie als diner als avondfeest waren helemaal in orde, het was alles zowel lekker als genoeg én met een uitstekende service, en dat is geen evidentie!
Dit is beaamd door de schoonfamilies uit enerzijds West-Vlaanderen en anderzijds de Antwerpse Kempen.
Beste groeten.

Griffet (Lembeek)
19/07/2017
op 8 juli hadden wij een huwelijksfeest. Iedereen maar echt iedereen heeft alleen maar positieve reacties van het lekker eten tot de uitmuntende services.
Taelman (Leefdaal)
22/05/2017
Bedankt voor het geslaagde verjaardagsfeest met vlotte bediening, lekker en mooi geserveerd eten en een prachtig versierde ijstaart.
Vanmeerbeeck (Kampenhout)
11/05/2017
Op 6 mei stapten wij in het huwelijksbootje en de locatie kon niet beter zijn.

Het eten en de bediening was super en ook de gasten hadden alleen maar positieve reacties.

Bedankt!
Stuyck (Sterrebeek)
02/05/2017
Het eten en de receptie waren niet alleen heel lekker maar ook,mooi gepresenteerd. De bediening was excellent. Dank voor alles. En volgend jaar komen we terug .
Hugaerts (Leuven)
10/04/2017
Beste Ilze en Albert, Bij deze willen wij jullie van harte bedanken voor het geweldige feest dat wij op 18 maart jongstleden bij jullie mochten beleven. Dank voor de fijne bediening en vooral het overheerlijke eten. Van iedereen kregen wij hierover felicitaties die eigenlijk jullie toebehoren. Gelieve al het personeel te bedanken niet alleen de kelners maar ook de mensen in de keuken.
Wij hopen ook onze Gouden Bruiloft bij jullie te mogen vieren ! Tot ziens !

Dienst Onderzoekscoördinatie - KUL (Leuven)
08/02/2017
Beste Albert en Ilze en medewerkers. Ik wil jullie een dikke pluim geven omdat jullie ons Nieuwjaarsfeest tot in de puntjes verzorgd hebben. Alle gerechten waren TOP!! En we komen volgend jaar zeker terug.
Welgemeende dank je wel !!
Vranckx Jacqueline (Winksele -Delle)
06/02/2017
Op 7/1/2017 mochten wij met fam en vrienden onze gouden bruiloft vieren in jullie prachtige feestzaal ! Bedankt voor alles !Alles was gewoon perfect! Het eten, de bijzonder vriendelijke en correcte bediening. Ook het dessertenbuffet niet te vergeten ! Iedereen was vol lof ! Wij danken ook de DJ Dirk die er samen met jullie voor zorgde dat deze dag onvergetelijk voor ons blijft !
Dank U wel !

Laat ook een berichtje na in ons gastenboek