Lees de reacties van onze tevreden klanten

monique en roger (TERVUREN)
01/09/2018

Hallo, wij bedanken jullie van harte voor het goede feestje voor mijn man zijn 75ste verjaardag. Het waren echt lekkere schotels en onze kinderen,kleinkinderen en familie waren heel tevreden.Het is echt 'n aanrader te feesten bij jullie in Bertembos. Wij danken U allen en het hele team voor alles. Monique en Roger
Van den Goor Bert en Geens Malvine (Tildonk)
31/08/2018
Beste Ilze en Albert van harte bedankt voor het schitterend feest dat wij bij jullie mochten vieren ter gelegenheid van onze gouden bruiloft. Het eten was overheerlijk. Mijn gasten waren unaniem zeer lovend. Lekker en mooi gepresenteerd. In dat mooie kader van Bertembos werd alles tot in de perfectie uitgevoerd volgens de gemaakte afspraken. Proficiat voor het ganse Bertembos-team (waar Ilze ook haar nodige kilometers deed). Mooie decoratie, professioneel, supervriendelijk en behulpzaam.
Kelly & Nicco Araldi (Nederokkerzeel)
31/08/2018
Op 11 augustus 2018 hadden wij ons huwelijksfeest in Bertembos. Wij hebben zowel de ceremonie, receptie, diner als avondfeest met dessertenbuffet hier laten doorgaan. Alles is perfect verlopen. Het eten was heerlijk. Het personeel was super vriendelijk en behulpzaam. Er werd meerdere keren met ons af getoetst of alles naar wens was.
De gasten waren dan ook zeer lovend over het eten en het verloop van het feest.

Bertembos is zeker een aanrader voor elk type feest!!

Nogmaals bedankt voor er met ons een onvergetelijke en prachtige dag van te maken.

Groetjes Kelly en Nicco
Roggemans-Mertens (Lubbeek)
27/07/2018
Beste,
Al onze gasten en wijzelf hebben super genoten van het overheerlijke diner en de goede service.
Ikzelf dank u voor de perfecte behandeling als coeliakie patiënt. bedankt
Veerle & Koen (Tienen)
20/07/2018
Op 13 juli hadden we bij jullie het huwelijksfeest van onze dromen. Alles verliep tijdens receptie en avondfeest mooi volgens plan: zeer correcte en vriendelijke bediening, perfect afgewerkte en heerlijke schotels, ronduit fantastisch dessertbuffet, mooi gedecoreerde zaal,... Werkelijk niets te vinden dat minder dan het predikaat "prima" of uitstekend" verdient.
We kregen dan ook spontaan heel wat lovende reacties van onze gasten. Ilze en Albert, hartelijk dank voor alles!

Veerle & Koen
Irene & Alex (Ottenburg)
17/07/2018
Op 14 juli hebben wij ons 50 jaar huwelijk gevierd,dank zij Ilze en Albert hebben wij een prachtige dag beleefd.Het eten was zeer lekker en ook de bediening was OK.Ook de genodigden waren vol lof. Bedankt
Vanoverloop Freddy (Rotselaar)
12/07/2018
Ilze en Albert, een dikke merci voor het fijne feestmaal dat jullie ons bezorgd hebben.Alles was perfect in orde, het eten heel lekker, de bediening heel vriendelijk.
Wij hebben maar één woord voor jullie en het hele team PERFECT.
Lea en Freddy
Liliane en Peter (Bertem)
11/07/2018
Na 34 jaar samenwonen, hebben wij de kers op onze liefdestaart gezet door te huwen ! Waar konden we dit beter vieren met familie en vrienden dan bij Ilze en Albert in de feestzalen Bertembos ? Nergens ! Mooie accommodatie, zeer fijne keuken en verzorgde omkadering. Hoffelijke en professionele bediening. Kortom TOP van begin tot einde ! En ... lekkerrrrr
Ann en Guy Vannetelbosch-Calewaert (Meerbeek)
30/06/2018
Op 23 juni hebben wij ons 25 jaar huwelijk gevierd. Het was een onvergetelijk feest. Super lekker eten,goed gedronken en veel plezier gemaakt tot in de vroege uurtjes. We hebben ervan genoten. Het was top ! Bedankt aan het hele team van Bertembos.
Ann en Guy
guy (Overijse)
17/06/2018
het was een heerlijk feest op een mooie locatie.De gerechten en de wijn waren voortreffelijk, de bediening vriendelijk en professioneel en de afrekening correct.

tot ziens,

Guy

Laat ook een berichtje na in ons gastenboek