Lees de reacties van onze tevreden klanten

marijke das (oud-heverlee)
15/06/2011
op zaterdag 11 juni 2011 hadden wij een zeer geslaagd huwelijksfeest in Bertembos. De hapjes, het diner, de drank, alles was heel lekker en de bediening liep perfect. Wij zijn dan ook zeer tevreden en onze gasten gadden woorden vol lof. Proficiat en bedankt aan alle mensen van Bertembos die het huwelijksfeest van Maarten en Cindy tot een succes gemaakt hebben.
Familie Sophie-Van den Bergh (Vilvoorde)
20/05/2011
Voor ons huwelijk konden we ons geen betere plaats wensen dan in feestzaal Bertembos. Ons feest was fantastisch...ons buffet was heel lekker en de mensen voor de bediening waren vriendelijk! Deze feestzaal is een echte aanrader voor iedereen!!! Alvast bedankt aan Ilze en Albert.
Familie Thielemans (Evere)
12/05/2011
Bedankt voor het fantastisch feest ter gelegenheid van ons gouden jubileum. De hapjes waren ongeloofelijk lekker en het eten was overheerlijk. Iedereen was vol lof, ook over de bediening. Een echte aanrader!
Vigneron-De Vlieger (Landen)
02/05/2011
Wij hebben enkele jaren geleden ook een fantastisch mooi trouwfeest gehad bij jullie. Iedereen was vol lof over het eten. Nu gaan we voor de babyborrel!!!
Vanaudenhaegen V (Moorsel-Tervuren)
11/04/2011
Wij hebben samen met de fam.Brees gefeest op zaterdag 9 april.Het was in een woord FANTASTISCH! Het eten was angelooflijk lekker,de bediening was perfect,dus zeker en geslaagde dag!We komen zeker nog terug!
Familie Triest-Herremans (St. Stevens Woluwe)
07/04/2011
Het diner was weer uitgelezen, het eten getuigde van een bijzondere kwaliteit: versheid, presentatie, smaak, alles was tot in de puntjes verzorgd. Iedereen was vol lof, er was ook een gezellige stemming mede door de stijlvolle bediening en vriendelijkheid. We hopen nog dikwijls te kunnen terug komen. Bedankt
Herman Ginis (Leefdaal)
28/12/2010
Ons feest van 15 jaar getrouwd op 3 oktober hebben jullie perfect gedaan. wij krijgen nog steeds van onze familie gelukwensen omdat het zo lekker was. Bedankt Albert en Ilze en het personeel voor de goede zorgen.
Familie Vandenplas (Wezembeek-Oppem)
27/12/2010
De natuur was prachtig,binnenzaten we gezelligaan tafel,iedereen zong mee.Wevonden het allemaal reuzefijn eens gezellig bij elkaar tezijn Zoals altijd was heteten heerlijk ,de bediening stijlvol.Bertembos een aanrader !!!!Alhoewel sommigen moeilijk zijn thuisgeraakt door de sneeuw zegde iedereen Bedankt het was een superfeest!!!Nogmaals DANK voor dezemooie dag.We wensen Jullie een schitterend en gezond 2011. En nog heeeeeeeeeeel veeeeeeeeeel tevreden klanten!!!!!
FORTAN (Zaventem)
16/12/2010
HARTELIJK DAN VOOR HET LEKKER ETEN EN DE VRIENDELIJKE BEDIENING.Tot met kerstmis
Cindy & Skrolan (Tielt-winge)
18/11/2010
Langs deze weg willen we jullie en het ganse team van Bertembos bedanken voor de onvergetelijke mooi dag van ons leven. De service waar zeer vlot en alles was zeker perfect.Iedereen was vol lof over alles. Bedankt Albert en Ilze.....

Laat ook een berichtje na in ons gastenboek