Lees de reacties van onze tevreden klanten

Familie Herremans (St. Stevens Woluwe)
23/10/2009
Voor de 2°keer was ons familiefeest in Bertembos een gemoedelijke dag met prima eten, zeer vriendelijke ontvangst, uitstekende bediening en heel kindvriendelijk. Alvast tot volgend jaar!
(klein)kinderen van oma Gaby (Overijse)
19/10/2009
Het was een compleet geslaagde verjaardagsverrassing voor ons Oma ! Heel de familie heeft genoten - prachtig gedekte tafels - goede professionele bediening - en vooral al dat lekkere eten ! Onze familie heeft hun zaal gevonden ... één adres : Bertembos !
Gilbert en Brigitte (Kraainem)
17/10/2009
Op 2 augustus hebben wij ons 25 jarig huwelijk gevierd. Het feest was "af". Vriendelijk ontvangst van bij aanvang (bespreking), vriendelijke bediening en vooral lekker eten. Heel veel complimentjes gekregen. Lang geleden dat ik nog zo'n fijne avond heb genoten. Bedankt voor alles.
Ann Vannetelbosch (Meerbeek)
13/10/2009
Dank zij jullie werd het 50- jarig huwelijksjubileum van mijn ouders een onvergetelijk feest! Lekkere aperitiefhapjes, mooi gedekte tafels, een zeer goede service en bovenal een menu om duimen en vingers af te likken. We hadden al veel positiefs over Bertembos gehoord; we hebben het nu zelf kunnen ondervinden Hartelijk dank aan iedereen!!!
Kim en Jeff (Bertem)
11/10/2009
Dankjewel voor een fantastische huwelijksreceptie. We hebben enorm veel complimentjes gekregen van onze gasten over zowel de mooi gepresenteerde, lekkere hapjes als over de vriendelijke, efficiënte bediening. Extra bedankt voor het soigneren van onze vegetarische gasten. Dankzij jullie hebben we echt een buitengewone avond gehad!
Karina en Pol (Heverlee)
25/09/2009
Bedankt voor de goede ontvangst en uitstekend eten. We mochten reeds een paar maal genieten van jullie prachtige zaal en uitstekende bediening. Zoals altijd perfect.....
kim quinten (bertem)
23/09/2009
op 30 mei 2009 zijn wij in het huwelijksbootje gestapt en dit samen met een een 150-tal genodigden in feestzaal bertembos het was een onvergetlijk feest met eten-drank en bediening van de bovenste plank! proficiat aan het ganse team ook namens al onze gasten die het stuk voor stuk klasse vonden!
Permentiers (erps kwerps)
22/09/2009
Reeds enkele keren mochten we genieten van het lekkere eten in jullie zaak. Ook dit keer bij de 85ste verjaardag van mijn moeder was alles weer picobello. Chapeau voor de kok maar zeker ook voor de voortreffelijke, en attente bediening.Dit is gewoon topkwaliteit. Proficiat!
Daniel Rottiers (8370 BLANKENBERGE)
07/08/2009
Gezellig feest, Gouden Jubileum "Maria-Rik (Patrima)" Heb genoten van eetmaal en bediening in een fijne en prachtige locatie. nog niet zo heelveel meegemaakt. Zal het zeker in gedachten houden
Guille Michel (Brussel)
03/08/2009
Bedankt voor de gezellige dag.Het eten was gewoonweg perfect.Dan spreek ik nog niet van de service.Gewoonweg uitstekend.Het feest was buitengewoon prachtig.Het personeel verdient een pluim.10/10 voor deze mooie dag.

Laat ook een berichtje na in ons gastenboek