Lees de reacties van onze tevreden klanten

Patricia Moeys (Vossem)
08/10/2010
Op 24 oktober 2010 vierden we bij jullie de 80ste verjaardag van ons vader. Het is een heel mooi feest geworden. Het eten (en drinken) was heel lekker, super! Ons vader had mij ook gevraagd of ik wel zeker was dat er genoeg eten zou zijn. Nu, als er mensen met honger naar huis zijn gegaan is het toch wel echt hun eigen schuld. Wat een overvloed! En wat een fijne bediening! Iedereen was heel tevreden. Volgend jaar komen we terug om ons moeder haar 80ste verjaardag te vieren. En we zoeken al een gelegenheid om in 2012 ook te komen. We maken er een jaarlijkse traditie van!!
fam Verhoogen (Erps-Kwerps)
23/09/2010
Een bijzondere dank voor de fenomenale uitvoering van het feest dat we zaterdag hebben genoten ter ere van mijn moeders verjaardag ! Wanneer perfectie niet bestaat kan ik toch maar beamen dat een feest bij Bertembos absoluut perfectie nastreeft ! Jullie zijn zo attent om alles (ook onverwachts) heel sereen tot in het detail te verzorgen !! Denk maar aan de receptie die we plots buiten mochten genieten door de onverwachte zonnestralen... Niets ontbrak!! Perfecte gastvrouw ! héérlijke culinaire hapjes en een diner met bediening om U tegen te zeggen. Kortom, elke genodigde omschreef het als 'perfect' .. deze momenten blijven in ons geheugen èn we duimen om héél snel opnieuw met jullie in zee te kunnen gaan !
Baeten (Nossegem)
15/09/2010
Onlanks ons trouwfeest bij jullie georganiseerd en het was SUPER!! Vanaf de voorbereidingen tot het volledige feest verliep alles zeer vlot en professioneel! Enorm veel goede reacties gekregen ! Dank u wel!
Trekker (Leuven)
14/09/2010
Hartelijk dank voor het gezellig feest. Alles was op en top. Het was super, het eten overheerlijk, de presentatie afgewerkt en de bediening aangenaam. Dat zijn reacties die we ontvangen hebben van onze genodigden en dat deed deugd. Ook wij vonden het 100 %. Proficiat !
De Troyer (Heverlee)
14/09/2010
Dank aan u en uw team. De aangename receptie in de tuin, het verfijnde eten 'een ware streling voor de smaakpapilllen', een spetterend dansfeest en de perfecte bediening. Kortom: 'een herinnering waar we met heel veel plezier aan terug zullen denken'
Vanhoegaerden (Kortenberg.)
26/08/2010
Het was een fijne avond. Zeer lekker en heel verzorgd eten.Vlotte en vriendelijke bediening. Aan de speciale wensen van sommige personen werd zeer attent tegemoet gekomen. Dank U van harte.Vanhoegaerden-Berthels.
Betty Verdoodt (Kessel-Lo)
17/08/2010
Nog nooit eerder heb ik met zoveel plezier een rekening betaald! Wat een mooie en aangename ervaring, iedereen dolenthousiast en buitengewoon tevreden. Mijn zestigste verjaardag zal steeds een prettige herinnering blijven dankzij jullie...nogmaals van harte bedankt en proficiat aan het hele team! Tot een volgende keer...
bruynincx (erps kwerps)
11/08/2010
wij danken jullie voor ons feest Dank zij de mooie zaal,het heel lekker eten .Washet een echt sucses.En ook de jongens die opdiende niet vergeten.Die waren heel vriendelijk En ook bedankt voor het aanraden van de D J SPIRITUS Alles was supper .Nog maals dank u BRUYNINCKX G B
Nancy Matthys (Leefdaal)
18/06/2010
Jullie hebben het communiefeest van onze zoon, Jan op 23 mei 2010 tot iets prachtigs gemaakt, waar we heel fijne herinneringen aan overhouden!! Hartelijk dank voor de piekfijne en klantvriendelijke service en vooral voor het heerlijke eten. Vooral de knapperige groentjes waren zeer lekker. Dikke proficiat!!
Verheyden (heverlee)
03/06/2010
Het lentefeest op 30 mei 2010 was schitterend, het eten was top, de bediening zelden gezien, een echte aanrader, wij komen zeker terug en raden het aan iedereen aan, bedankt voor alles , Luc, Nancy, Chloe en Maxime!!

Laat ook een berichtje na in ons gastenboek