Lees de reacties van onze tevreden klanten

familie Verlinden-Lissens (Korbeek-Lo)
27/07/2011
Een hele dikke proficiat voor de mensen van Bertenbos!!! Wat een knalfeest hebben jullie ons gegeven. Ons huwelijk vond plaats op 16 juli 2011 en was een schot in de roos. Zeer professionele bediening, heerlijk eten, overvloed, sfeer en een verzorgde locatie. Ook de tip voor de Dj was heel erg goed. Wij hebben dan ook massaal positieve commentaren gekregen. Ons huwelijk was af volgens onze gasten. Dank daarvoor!
Betty (Vilvoorde)
26/07/2011
Op 9 juli ging het huwelijksfeest van mijn dochter en en schoonzoon door in Bertembos. Het werd een spetterend feest, fantastisch lekker eten, van de aperitiefhapjes over het diner tot de koffie.De wijn was superlekker...De bediening was top. Dank U wel personeel van Bertembos voor jullie bijdrage aan een onvergetelijke dag! Wiij zullen Bertembos in ieder geval aanraden!
familie Cornelis (Leefdaal)
17/06/2011
Op donderdag 2 juni hadden wij een zeer geslaagd communiefeest van onze jongste dochter Marit. Alles was super in orde van begin tot einde .Met dank .
marijke das (oud-heverlee)
15/06/2011
op zaterdag 11 juni 2011 hadden wij een zeer geslaagd huwelijksfeest in Bertembos. De hapjes, het diner, de drank, alles was heel lekker en de bediening liep perfect. Wij zijn dan ook zeer tevreden en onze gasten gadden woorden vol lof. Proficiat en bedankt aan alle mensen van Bertembos die het huwelijksfeest van Maarten en Cindy tot een succes gemaakt hebben.
Familie Sophie-Van den Bergh (Vilvoorde)
20/05/2011
Voor ons huwelijk konden we ons geen betere plaats wensen dan in feestzaal Bertembos. Ons feest was fantastisch...ons buffet was heel lekker en de mensen voor de bediening waren vriendelijk! Deze feestzaal is een echte aanrader voor iedereen!!! Alvast bedankt aan Ilze en Albert.
Familie Thielemans (Evere)
12/05/2011
Bedankt voor het fantastisch feest ter gelegenheid van ons gouden jubileum. De hapjes waren ongeloofelijk lekker en het eten was overheerlijk. Iedereen was vol lof, ook over de bediening. Een echte aanrader!
Vigneron-De Vlieger (Landen)
02/05/2011
Wij hebben enkele jaren geleden ook een fantastisch mooi trouwfeest gehad bij jullie. Iedereen was vol lof over het eten. Nu gaan we voor de babyborrel!!!
Vanaudenhaegen V (Moorsel-Tervuren)
11/04/2011
Wij hebben samen met de fam.Brees gefeest op zaterdag 9 april.Het was in een woord FANTASTISCH! Het eten was angelooflijk lekker,de bediening was perfect,dus zeker en geslaagde dag!We komen zeker nog terug!
Familie Triest-Herremans (St. Stevens Woluwe)
07/04/2011
Het diner was weer uitgelezen, het eten getuigde van een bijzondere kwaliteit: versheid, presentatie, smaak, alles was tot in de puntjes verzorgd. Iedereen was vol lof, er was ook een gezellige stemming mede door de stijlvolle bediening en vriendelijkheid. We hopen nog dikwijls te kunnen terug komen. Bedankt
Herman Ginis (Leefdaal)
28/12/2010
Ons feest van 15 jaar getrouwd op 3 oktober hebben jullie perfect gedaan. wij krijgen nog steeds van onze familie gelukwensen omdat het zo lekker was. Bedankt Albert en Ilze en het personeel voor de goede zorgen.

Laat ook een berichtje na in ons gastenboek