Lees de reacties van onze tevreden klanten

Griffet (Lembeek)
19/07/2017
op 8 juli hadden wij een huwelijksfeest. Iedereen maar echt iedereen heeft alleen maar positieve reacties van het lekker eten tot de uitmuntende services.
Taelman (Leefdaal)
22/05/2017
Bedankt voor het geslaagde verjaardagsfeest met vlotte bediening, lekker en mooi geserveerd eten en een prachtig versierde ijstaart.
Vanmeerbeeck (Kampenhout)
11/05/2017
Op 6 mei stapten wij in het huwelijksbootje en de locatie kon niet beter zijn.

Het eten en de bediening was super en ook de gasten hadden alleen maar positieve reacties.

Bedankt!
Stuyck (Sterrebeek)
02/05/2017
Het eten en de receptie waren niet alleen heel lekker maar ook,mooi gepresenteerd. De bediening was excellent. Dank voor alles. En volgend jaar komen we terug .
Hugaerts (Leuven)
10/04/2017
Beste Ilze en Albert, Bij deze willen wij jullie van harte bedanken voor het geweldige feest dat wij op 18 maart jongstleden bij jullie mochten beleven. Dank voor de fijne bediening en vooral het overheerlijke eten. Van iedereen kregen wij hierover felicitaties die eigenlijk jullie toebehoren. Gelieve al het personeel te bedanken niet alleen de kelners maar ook de mensen in de keuken.
Wij hopen ook onze Gouden Bruiloft bij jullie te mogen vieren ! Tot ziens !

Dienst Onderzoekscoördinatie - KUL (Leuven)
08/02/2017
Beste Albert en Ilze en medewerkers. Ik wil jullie een dikke pluim geven omdat jullie ons Nieuwjaarsfeest tot in de puntjes verzorgd hebben. Alle gerechten waren TOP!! En we komen volgend jaar zeker terug.
Welgemeende dank je wel !!
Vranckx Jacqueline (Winksele -Delle)
06/02/2017
Op 7/1/2017 mochten wij met fam en vrienden onze gouden bruiloft vieren in jullie prachtige feestzaal ! Bedankt voor alles !Alles was gewoon perfect! Het eten, de bijzonder vriendelijke en correcte bediening. Ook het dessertenbuffet niet te vergeten ! Iedereen was vol lof ! Wij danken ook de DJ Dirk die er samen met jullie voor zorgde dat deze dag onvergetelijk voor ons blijft !
Dank U wel !
gezel heurckmans (winksele)
21/11/2016
Albert ilze en personeel bedankt voor het fijne feest dat je ons bezorgd hebt voor onze gouden bruiloft alles was heel lekker en top verzorgt iedereen was tevreden tot ziens
Fam Vandervaeren (Hoeilaart)
26/10/2016
Ter gelegenheid van onze Gouden Bruiloft hebben wij met onze familie en vrienden kunnen genieten van jullie heerlijke eten ! (dat telkens heel warm aan tafel kwam -wat toch knap is als je voor 50 man moet koken!). Elk gerecht was perfect afgewerkt en smaakte heel lekker. Het personeel was erg attent. We zijn op die dag niets tekort gekomen. De zaal was ook prachtig aangekleed en de kinderen hebben kunnen genieten van het mooie tuintje. Kortom, jullie hebben onze Gouden Bruiloft omgetoverd tot een prachtige dag die nog vaak zal herdacht worden ! Bedankt !
Labo bacteriologie (UZ Gasthuisberg )
23/10/2016
Onlangs hebben wij het pensioen van een collega gevierd! Zooals gewoonlijk was alles weer tiptop in orde ; lekker (en meer dan genoeg) eten, vriendelijke bediening, fijne sfeer,.... Kortom, het was weeral een zeer geslaagde avond. Bedankt hiervoor!

Laat ook een berichtje na in ons gastenboek