Lees de reacties van onze tevreden klanten

Vanderzeypen E. - Koekelbergh M. (Vossem (Tervuren))
03/12/2015
Langs deze weg willen we jullie en het ganse team van Bertembos bedanken voor het zeer lekkere eten,de wijnen en de bediening waren van uitstekende kwaliteit.De perfecte bediening en de gezellige vriendelijke sfeer van jullie allemaal.Bedankt voor het prachtig feest voor onze 40ste huwelijksverjaardag.Wij zouden zeggen voor herhaling vatbaar.
N.B. : Voor een bordje groot of klein moet ge bij Ilze & Albert zijn in Bertembos.

En nogmaals bedankt
Mia & Evrard
vande Broek-Charlier (Overijse)
03/11/2015
Op 24 oktober 2015 vierden wij onze vijftigste huwelijksverjaardag. Onze vrienden raadden ons de feestzalen Bertembos aan en dat werd meteen een grote meevaller. Hun grote professionaliteit zorgden voor fijn en lekker eten, goede wijnen en een zeer vriendelijke bediening.
Daarom een grote dank een Ilze en Albert.
Wij komen zeker terug.
Ghislaine Charlier en Hugo vande Broek.
De Greef René (Dworp)
21/10/2015
Hallo Ilze en Albert, reeds voor de 4e keer komen wij met de vriendenkring van Electrabel feesten in Bertembos. Steeds heb ik de week na het feest heel wat werk om alle lovende berichten over het feest te beantwoorden. Van de 60 aanwezigen zijn er zeker een 20-tal die me deze keer weer hebben gemaild hoe leuk ze de avond vonden. Het eten, de wijnen en de bediening waren weer van uitstekende kwaliteit, zoals voorgaande jaren.
Een dikke proficiat aan de ganse Bertembos-ploeg !!!
Burie Hilde (Leuven)
13/10/2015
Al jaren zijn wij te gast in Bertembos. Steeds worden wij er onthaald alsof het de eerste keer is. Het eten is er altijd voortreffelijk, de service perfect en de vriendelijkheid van Albert, Ilze en het personeel onovertroffen.Hartelijk dank en een dikke proficiat voor het hele team. Wij hopen er nog vele jaren heerlijk te mogen genieten.
Hilde en Luc Burie
fam Van Rymenant- Feytens (Bertem)
28/09/2015
Langs deze weg willen we jullie en het ganse team van Bertembos bedanken voor het zeer lekkere eten,de perfecte bediening en de gezellige vriendelijke sfeer van jullie allemaal.Bedankt voor het prachtig feest voor onze 60 jarige huwelijksverjaardag.
Bea (Heverlee)
28/09/2015
Bedankt Ilze en Albert, mijn 60ste verjaardag kunnen vieren op zo'n manier was echt genieten!
Prachtig versierde zaal, lekkere hapjes en drankjes, een feestmaal om je vingers bij af te likken, vlotte en vriendelijke bediening, kortom : ik ben héél blij met mijn keuze om deze speciale verjaardag in Bertembos te laten doorgaan.
Alle gasten hebben ons verschillende malen bedankt voor het fantastisch lekkere eten en de mooie zaal.Voor herhaling vatbaar!
!!!60 x bedankt !!!


Chris Sanders (Winksele)
23/09/2015
Dag Ilze en Albert,
Even voor jullie een woordje van dankjewel voor het geslaagd feest ( alweer ) bij jullie in Bertembos.
De commentaar van de gasten waren als het volgt.
Mooie zaal
Fijn onthaal
Super vriendelijke gastvrouw
Perfecte bediening
Verfijnd en subliem eten.
Bertembos verfijnd en elegant was.
Aan Ilze, een dankjewel voor de service, de babbel en het overzicht bij alles wat er gebeurde.
Aan Albert, een dankjewel voor de verfijnde keuken en het overheerlijk eten.
Meer dan genoeg en uitmuntend hoorde ik vliegen.
Kortom Nele en Ronny waren blij dat ze bij jullie terecht konden voor hun huwelijk en ze waren moe en gelukkig toen ze naar huis gingen.
Ook een dankjewel voor jullie ploeg want we voelden ons weer thuis zoals steeds.
Groetjes
Chris
Cnops - Vrydaghs (Heverlee)
10/09/2015
Albert, Ilse en het ganse team, jullie hebben op zaterdag 29 augustus 2015 er mede voor gezorgd dat onze gouden bruiloft een succes verhaal is geworden. zeer lekker eten en een zeer vriendelijke en verzorgde bediening. De genodigden op ons feest waren dezelfde mening toegedaan. jullie mogen met trots fier zijn op jullie zaak. Wij zeggen het verder. Als wij nog eens iets te doen hebben...is er voor ons slechts één adres. Zeer vriendelijke groeten Christiane en Francois.
Verlinden - Crabbé (Bertem)
21/08/2015
Bedankt om van 10 juli 2015 een fantastische dag te maken. Ons huwelijksfeest kon niet beter!
Verlinden - Crabbé (Bertem)
21/08/2015
Bedankt om van 10 juli 2015 een fantastische dag te maken. Ons huwelijksfeest kon niet beter!

Laat ook een berichtje na in ons gastenboek