Lees de reacties van onze tevreden klanten

Familie Vandenplas (Wezembeek-Oppem)
27/12/2010
De natuur was prachtig,binnenzaten we gezelligaan tafel,iedereen zong mee.Wevonden het allemaal reuzefijn eens gezellig bij elkaar tezijn Zoals altijd was heteten heerlijk ,de bediening stijlvol.Bertembos een aanrader !!!!Alhoewel sommigen moeilijk zijn thuisgeraakt door de sneeuw zegde iedereen Bedankt het was een superfeest!!!Nogmaals DANK voor dezemooie dag.We wensen Jullie een schitterend en gezond 2011. En nog heeeeeeeeeeel veeeeeeeeeel tevreden klanten!!!!!
FORTAN (Zaventem)
16/12/2010
HARTELIJK DAN VOOR HET LEKKER ETEN EN DE VRIENDELIJKE BEDIENING.Tot met kerstmis
Cindy & Skrolan (Tielt-winge)
18/11/2010
Langs deze weg willen we jullie en het ganse team van Bertembos bedanken voor de onvergetelijke mooi dag van ons leven. De service waar zeer vlot en alles was zeker perfect.Iedereen was vol lof over alles. Bedankt Albert en Ilze.....
Patricia Moeys (Vossem)
08/10/2010
Op 24 oktober 2010 vierden we bij jullie de 80ste verjaardag van ons vader. Het is een heel mooi feest geworden. Het eten (en drinken) was heel lekker, super! Ons vader had mij ook gevraagd of ik wel zeker was dat er genoeg eten zou zijn. Nu, als er mensen met honger naar huis zijn gegaan is het toch wel echt hun eigen schuld. Wat een overvloed! En wat een fijne bediening! Iedereen was heel tevreden. Volgend jaar komen we terug om ons moeder haar 80ste verjaardag te vieren. En we zoeken al een gelegenheid om in 2012 ook te komen. We maken er een jaarlijkse traditie van!!
fam Verhoogen (Erps-Kwerps)
23/09/2010
Een bijzondere dank voor de fenomenale uitvoering van het feest dat we zaterdag hebben genoten ter ere van mijn moeders verjaardag ! Wanneer perfectie niet bestaat kan ik toch maar beamen dat een feest bij Bertembos absoluut perfectie nastreeft ! Jullie zijn zo attent om alles (ook onverwachts) heel sereen tot in het detail te verzorgen !! Denk maar aan de receptie die we plots buiten mochten genieten door de onverwachte zonnestralen... Niets ontbrak!! Perfecte gastvrouw ! héérlijke culinaire hapjes en een diner met bediening om U tegen te zeggen. Kortom, elke genodigde omschreef het als 'perfect' .. deze momenten blijven in ons geheugen èn we duimen om héél snel opnieuw met jullie in zee te kunnen gaan !
Baeten (Nossegem)
15/09/2010
Onlanks ons trouwfeest bij jullie georganiseerd en het was SUPER!! Vanaf de voorbereidingen tot het volledige feest verliep alles zeer vlot en professioneel! Enorm veel goede reacties gekregen ! Dank u wel!
Trekker (Leuven)
14/09/2010
Hartelijk dank voor het gezellig feest. Alles was op en top. Het was super, het eten overheerlijk, de presentatie afgewerkt en de bediening aangenaam. Dat zijn reacties die we ontvangen hebben van onze genodigden en dat deed deugd. Ook wij vonden het 100 %. Proficiat !
De Troyer (Heverlee)
14/09/2010
Dank aan u en uw team. De aangename receptie in de tuin, het verfijnde eten 'een ware streling voor de smaakpapilllen', een spetterend dansfeest en de perfecte bediening. Kortom: 'een herinnering waar we met heel veel plezier aan terug zullen denken'
Vanhoegaerden (Kortenberg.)
26/08/2010
Het was een fijne avond. Zeer lekker en heel verzorgd eten.Vlotte en vriendelijke bediening. Aan de speciale wensen van sommige personen werd zeer attent tegemoet gekomen. Dank U van harte.Vanhoegaerden-Berthels.
Betty Verdoodt (Kessel-Lo)
17/08/2010
Nog nooit eerder heb ik met zoveel plezier een rekening betaald! Wat een mooie en aangename ervaring, iedereen dolenthousiast en buitengewoon tevreden. Mijn zestigste verjaardag zal steeds een prettige herinnering blijven dankzij jullie...nogmaals van harte bedankt en proficiat aan het hele team! Tot een volgende keer...

Laat ook een berichtje na in ons gastenboek