Lees de reacties van onze tevreden klanten

Werner en Christiane Jonckheere (Bertem)
08/09/2012
Beste heer Albert en mevrouw Ilze Bij ontvangst van uw rekening willen we u en uw medewerkers nogmaals van harte bedanken voor de geslaagde viering van ons gouden huwelijksjubileum. De receptie en het feestmaal waren voortreffelijk, mede dank zij de voorbeeldige bediening. Het was ook zo lekker en gezellig dat vele genodigden heel wat langer gebleven zijn dan we voorzien hadden. We hopen binnenkort nog eens van uw gastronomie te kunnen genieten.
Mark KUIJPERS (Leuven)
05/09/2012
Wij hadden op 1 september ll. een prachtig feest in deze klassezaak : de bediening is perfect, het eten voortreffelijk en de zaal zeer gezellig. De zaakvoerder ondersteunt waar kan ! Een huis met een ziel ! Voor herhaling vatbaar !
Agnes en Guy Keyaerts (77, Kwerpsebaan, 3071 Erps-Kwerps)
05/09/2012
Op 24 augustus 2012 vierden wij onze 50 jarige huwelijksverjaardag in de Feestzalen Bertembos. Wij hebben daar maar twee woorden voor: Grote Klasse. Dit geldt niet alleen voor de prima service, de heel fijne wijnen en champagne maar vooral voor de buitengewoon lekkere feestdis. Proficiat Ilze en Albert! Als de gezondheid het toelaat hopen wij deze fantastische ervaring weer te beleven.
wouters lucienne (leefdaal)
29/06/2012
aan het ganse team bertembos hartelijken dank het feest was tip-top ,iedereen was echt tevreden nogmaals dank.
paula en andre (bertem)
19/05/2012
bedankt voor het heerlijke feest op 13-5 alles -het onthaal,het eten,de bediening- was perfect en iedereen was tevreden en dit terwijl er 3 feesten plaats vonden de receptie in de tuin vonden de kinderen zalig
familie poels (sterrebeek)
30/04/2012
mijn ouders waren zondag 50 jaar getrouwd,en jullie hebben er voor gezorgt dat dit een onvergetelijke avond is geworden.het feest was tot in de puntjes verzorgt,met elk detail was rekening gehouden. Het eten was onovertreffelijk,weinig toprestaurants koken zelfs nog niet op dit niveau. En dit alles voor zo veel personen. Proficiat
Familie Van Dessel (Korbeek-Lo)
26/04/2012
Echt waar, van harte bedankt om de 70ste verjaardag van Yvonne onvergetelijk te maken. Het eten was geraffineerd, het kader super gezellig en netjes, de bediening zeer hartelijk. Na de hagelbuien scheen de zon voor de foto's op het terras. Een dikke proficiat ! Tot de volgende ! Annie.
Familie Merckx J (Kortenberg)
11/04/2012
Bedankt Albert en Ilze , jullie hebben mijn vader doen stralen op zijn 80 ste verjaardag. Het was een meer dan fantastische dag , super lekker eten en drinken , mooi aangeklede tafels , heel gezellig , de receptie in de tuin...Iedereen was vol lof .Bedankt en tot de volgende keer.
Struyven Hilde & Lauriers Christof (Bierbeek)
13/01/2012
Bedankt voor ons geweldig trouwfeest op 10/12/2011! We konden op voorhand met al onze vragen terecht, want jullie stonden steeds klaar. Op het feest zelf was niets aan te merken, kei lekker eten, super bediening, niets was te moeilijk. We hebben dankzij jullie super commentaren gekregen! Bedankt
fam.stroobans-ral (veltem-beisem)
14/12/2011
graag willen wij jullie en de ganse crew nogmaals hartelijk bedanken voor deze geslaagde avond. Het woord "perfect" krijgt hier na vandaag een totaal andere dimensie voor ons allen,en quasi niet te evenaren. De reacties vanwege de aanwezige genodigden zullen niet lang op zich laten wachten. Doe zo verder, Welgemeende groeten. Jo & Hilaire Stroobants-Ral Jubileum feest van 03/12/2011.

Laat ook een berichtje na in ons gastenboek