Lees de reacties van onze tevreden klanten

bruynincx (erps kwerps)
11/08/2010
wij danken jullie voor ons feest Dank zij de mooie zaal,het heel lekker eten .Washet een echt sucses.En ook de jongens die opdiende niet vergeten.Die waren heel vriendelijk En ook bedankt voor het aanraden van de D J SPIRITUS Alles was supper .Nog maals dank u BRUYNINCKX G B
Nancy Matthys (Leefdaal)
18/06/2010
Jullie hebben het communiefeest van onze zoon, Jan op 23 mei 2010 tot iets prachtigs gemaakt, waar we heel fijne herinneringen aan overhouden!! Hartelijk dank voor de piekfijne en klantvriendelijke service en vooral voor het heerlijke eten. Vooral de knapperige groentjes waren zeer lekker. Dikke proficiat!!
Verheyden (heverlee)
03/06/2010
Het lentefeest op 30 mei 2010 was schitterend, het eten was top, de bediening zelden gezien, een echte aanrader, wij komen zeker terug en raden het aan iedereen aan, bedankt voor alles , Luc, Nancy, Chloe en Maxime!!
Marijke Berthels (Bertem)
26/05/2010
Het lentefeest op 23 mei van mijn neefje Matthias was zeer geslaagd. Door het mooie weer konden we gezellig aperitieven in de mooie verzorgde tuin. Het eten was superlekker met een vriendelijke charmante bediening. Bedankt en proficiat aan het ganse team!
De Ceulaer - Gooris (Aarschot)
29/04/2010
Op 3 april 2010 hebben wij ons huwelijk gevierd in feestzaal Bertembos. We ontdekten deze zaal via het internet en hadden geen enkele referentie, het was vooraal een intu├»tief gevoel dat onze keuze bepaalde. Onze verwachtingen werden overtroffen: Albert en Ilze en hun fantastische team hebben enorm bijgedragen aan een geslaagd feest: drank en eten waren zeer lekker (en meer dan voldoende voor de hongerigen en dorstigen), de bediening vriendelijk doch discreet, alles mits inachtneming van de nodige etiquette. Bovendien werd er op onvoorziene gebeurtenissen met de glimlach en effici├źnt gereageerd. Bedankt Albert, Ilze en jullie team
fam.Herbiest (Meerbeek)
27/04/2010
Het was een geslaagd communiefeest. Lekker eten, goede bediening. Bedankt
Familie Gilbert Lekeu (Steenokkerzeel)
09/03/2010
Bedankt voor de feest ! Een vriendelijke ontvangst, mooie zaal, lekker eten en een vriendelijke bediening !! En alle genodigden die zeiden : het was een heel mooi feest. Wel bedankt!Lutgarde en Gilbert
Alex (Herent)
04/03/2010
Het was een zeer geslaagd feest dank zij de super bediening en het overheerlijke eten. Zelf voor de kleinsten. Een echte aanrader.
Christophe & Marjolein (Overijse)
11/11/2009
Ons huwelijksfeest werd een onvergetelijke avond mede dankzij jullie vriendelijke ontvangst en het overheerlijke eten! Nogmaals bedankt!
Debeckker (Veltem)
30/10/2009
Dankzij jullie werd de 80ste verjaardag van mijn vader een onvergetelijk feest.We hebben al veel goede reacties gehad.Het eten was heel lekker,en zeer verzorgd.Wij blijven zeker klant bij jullie.Hartelijk dank.

Laat ook een berichtje na in ons gastenboek