Lees de reacties van onze tevreden klanten

BREES F en J. (HERENT)
21/09/2014
voor de zo veelste keer hebben we beroep gedaan op jullie talent.Het eten de bediening waren weer super.jullie zijn twee lieve bekwame mensen .nogmaals dank aan Ilze van onze kleine kapoen Stijn voor je vriendelijkheid. tot ZIENS.en nog BEDANKT. Francois en Jeannine.
Luyckx-Lamber (Brussel - Etterbeek)
27/08/2014
In 2007 vierden we de 70-ste verjaardag van Hector bij jullie. Het was een prachtig feest. Daarom kozen we opnieuw voor Bertembos om ons gouden jubileum te vieren.
En 09 augustus was opnieuw een schot in de roos.
Iedereen was vol lof over het zeer lekkere eten en de vlotte bediening. Doe zo voort en bij een volgende gelegenheid, komen we zeker terug.
Nogmaals bedankt
Hector en Lea Luyckx-Lamber
lorent-craessaerts (moorsel-tervuren)
24/08/2014
Bedankt voor het vriendelijke en warme onthaal,zeer goede bediening en lekker eten,ter gelegenheid van ons gouden jubileum.Iedereen was zeer tevreden,hoe kan het ook anders met zo'n service!BEDANKT dirk en marie!
rene van sandvoet -mariette verhoeven (boortmeerbeek)
23/07/2014
Beste Albert en Ilze

Bedankt voor het geweldige feest, ter gelegenheid van ons gouden huwelijksjubileum, dat we in jullie feestzaal mochten beleven. Het eten was uitstekend, vriendelijke en vlotte bediening, alles was perfect in orde, en de reacties van onze gasten waren zeer lovend.Onze felicitaties , dank en waardering aan het ganse team.
Voor herhaling vatbaar !!!
Rene en Mariette
Verdeyen -Joris (Wilsele)
21/07/2014
Bedankt voor het geweldige feest dat we in jullie feestzaal mochten beleven. Het eten, de bediening, de zaal, alles was perfect in orde.
Philemon en Nicole
Benny en Elien (Bertem)
11/07/2014
Albert, Ilze
We willen jullie nogmaals bedanken voor ons zeer geslaagd huwelijksfeest op 5 juli 2014. De reacties van onze gasten op het eten waren zeer lovend. Ook de bediening was echt top! Dankjewel

Wij zien jullie alvast graag terug op een volgend feest bij jullie.

Groetjes
Lions Club 'hertog Jan' (Kortenberg)
04/07/2014
Beste Albert en ganse team,
Ik wil toch nog eens wat formeler reageren na onze 200% geslaagde Ladiesnight van onze Club, 'Hertog Jan'. Wat op het bord kwam werd echt de hemel ingeprezen: de babykreeftjes waren S U B L I E M. En het Pata Negra-haasje was ook verrukkelijk.
Maar ook onze maandelijkse dinner-vergaderingen worden erg geapprecieerd , met een speciale vermelding voor, de 'bouillabaise'die je ons bereidde.
Ook voor volgend werkjaar zullen we bijzionder graag komen genieten van je culinaire hoogstandjes en je infrastructuur. Is het geen 20 jaar dat jullie bestaan? Bij die gelegenheid wenst de ganse Club jullie alle geluk toe voor een succesvolle toekomst. Wij hopen verder op een vruchtbare samenwerking in de lijn van NU...
Julien Piot,
Namens Lions Club 'Hertog Jan' , Kortenberg.


.................................................................
Martine-van overmeeren (Zaventem)
17/06/2014
Bedankt voor het geslaagd feest.het was super , lekker eten .het was klasse. Goede professionele bediening bedankt Albert, Ilse en het personeel.
Van Aerschot -Neeckx (Steenokkerzeel)
01/06/2014
Het was een feest om niet te vergeten,het eten was uitstekend.Een dikke proficiat voor het personeel in de keuken.Ook was het personeel in de zaal heel beleeft.We kunnen jullie zeker aan prezen aan iedereen.En wensen u zeker nog veel geluk met jullie zaak.En wie weet tot bij een volgende gelegenheid.Victor & Elisa
Patrick (Steffisburg (CH))
28/05/2014
Waren op paaszaterdag bij jullie om mijn verjaardag te vieren. Alles was perfekt, een warm onthaal, een perfekte bediening en heel lekker eten.
Hartelijk dank voor alles.

Laat ook een berichtje na in ons gastenboek