Lees de reacties van onze tevreden klanten

Stephanie en Koen (Huwelijksfeest)
10/11/2017
Na 2 doopfeesten in Bertembos, was het nu de beurt aan ons trouwfeest. Zoals steeds was alles tot in de puntjes in orde! We hebben lekker gegeten en hierover heel veel complimenten gekregen, waarvoor de "credits" volledig naar het team van Bertembos gaan! Bedankt om ons trouwfeest zo fantastisch lekker te maken! Groetjes en tot de volgende feest-gelegenheid ;-) Koen en Stephanie
greta.janssens@telenet.be (Haacht)
25/10/2017
Wij waren ook op het gouden bruiloftsfeest van Magda en Romain! Het was inderdaad fantastisch! Lekker eten, mooi gepresenteerd en vriendelijke efficiënte bediening! Perfect! Magda en Romain hebben ervan genoten en wij ook!
jaartallen 1947 van Vossem (Meerbeek)
23/10/2017
Zaterdag 21/10 onze jaarlijkse reunie met de klasgenoten van 1947 van Vossem fantastisch lekker gegeten en gedronken proficiat aan jullie team het was super lekker we tellen al af naar volgend jaar bedankt!
Labo bacteriologie (UZ Leuven)
13/10/2017
Van harte bedankt voor de super-geslaagde avond die wij weer mochten beleven bij jullie. Alles was zoals gewoonlijk tiptop in orde ; de ontvangst, de vriendelijke bediening, het hele lekkere eten,... Wij komen zeker terug!!
Maenhaut-De Guchtenaere (Sint-Stevens-Woluwe)
06/10/2017
Ons feest van 1 oktober is volledig naar wens verlopen. Alles verliep zoals voorzien en het viel iedereen direct op dat alles tot in de puntjes geregeld was. De hapjes bij het aperitief waren zeer lekker en het volledige menu was uitstekend.Iedereen was uiterst tevreden. Het dessertbuffet nadien viel ook in ieders smaak. Uw zaak en het vriendelijk team zijn een aanrader voor iedereen. Nogmaals bedankt voor het lekker eten en de uitstekende service.
Rosa en Joel.
vander kuylen jan (a.thierylaan 48 heverlee)
05/10/2017
voor ilse en albert
dank voor ons feest van zondag 1 oktober
wij kregen de voorbije dagen alle lof toegezwaaid en geven dit graag door
prachtige acomodatie
zeer lekker eten
zeer vriendelijke service
het was af dank hiervoor joske en jan
vander kuylen jan (a.thirylaan 48 heverlee)
05/10/2017
joske en jan 55
Jacky Veny (Veltem-Beisem)
01/10/2017
Magda en Romain vierden hun gouden bruiloft. Een receptie van 100 man en een eetfestijn voor 70 man: het was fantastisch. Lekkere drankjes en eten, prachtig gepresenteerde schotels, vriendelijk personeel, alles prima verzorgd, een buitengewoon lekker nagerechtenfantasie van de chef... Kortom, alles perfect, waarvoor een dikke proficiat aan Ilze en Albert. Iedereen zal er nog lang heel mooie herinneringen aan hebben! Top !!!
Jaak en Greta Mees-Vancaudenberg (Bertem)
11/09/2017
Enkele reacties van onze tevreden gasten op het feest van ons 40 jaar huwelijk:
- Alles was perfect van het begin tot het einde.
- Lekker eten, lekkere champagne - wijntjes, goede muziek …… Top.
- Lekker eten in een mooie locatie…wat wil je nog meer. Geweldig dus!
Ere wie ere toekomt: het voltallige team van Bertembos bedanken wij dan voor ons top feest.

familie Vanderschrieck-Van Ransbeek (Erps-Kwerps)
29/08/2017
Hallo Ilze en Albert,Wij hebben op 12 augustus 2017 onze gouden bruiloft gevierd met familie en vrienden.Het eten was bijzonder lekker. Iedereen was héél tevreden.Een onvergetelijke dag.
Roger en Annita

Laat ook een berichtje na in ons gastenboek